divendres, 21 de maig del 2010

Hola Qsidores!

Comencem una nova etapa amb l'obertura d'Espai de Qstura. El vostre centre, escola, taller.. com ho volgueu dir, per vebnir a fer realitat els vostres projectes.
Què és l’Espai de Qstura?:
És un centre on podeu aprendre a fer arranjaments, a cosir tot tipus de peces de roba, i a crear les manualitats més variades, en un ambient agradable i selecte, amb professionals especialitzats per a cada curs, amb unes instal·lacions i maquinària per a fer més fàcil la feina, amb un seguiment personalitzat a cada alumne i ubicat en una zona molt bonica i de fàcil accés de Girona.
Per què ho anomeneu “Qstura”?:
Fa temps que a les classes de costura que hem impartit a diferents centres de Girona i província, les noies van començar a anomenar-se entre elles Qsidores... i hem volgut conservar aquest nom.
Per què heu creat l’Espai de Qstura?
Crec que es molt necessari un centre així: on no cal tenir coneixements previs, amb totes les comoditats que oferim, una atenció acurada, amb preus assequibles, i l’experiència que dóna haver treballat tota la vida en aquest sector, després d’haver-m’ho demanat molts alumnes, de tenir un equip de professionals competents, i sobretot molta “Fe” en el projecte... arriba el moment d’oferir-vos tot aquest treball.
Gràcies de tot cor ha tothom que a tingut “Fe” en el projecte!
Ens veiem per l’Espai de Qstura!
Sílvia.

1 comentari: