divendres, 14 de novembre del 2014

Com ha de ser la roba per a recents nascuts?

Molts/es de vosaltres veniu a Espai de Qstura i aprofiteu per aprendre a fer roba per al vostre fill recent nascut però, sabeu com és millor que sigui la roba per als petits de la casa?

A més de l’estètica, és molt important tenir en compte els següents punts:

-          Els teixits han de ser naturals, com per exemple de cotó, fil o lli. El motiu és que les fibres artificials poden dificultar la transpiració i poden causar-li irritacions.
Tot i que la llana és un teixit natural, millor que no tingui contacte directe amb el seu cos, per tal d'evitar picors o coïssors.

-          Ha de ser fàcil de posar i treure. Heu de tenir en compte que el teu fill no col•laborarà a l'hora de vestir-lo, per aquesta raó ha de ser còmode sobretot per tu.

-          Tingues en compte que els conjunts a dos peces o el sistema d'obertura inferior et facilitarà la feina alhora de canviar-li el penyal. 

-          Les peces més adequades són aquelles que no necessariament hagin de passar pel cap. Millor que es puguin cordar per davant o darrere de la peça de roba.

-          S'ha de tenir en compte la grandària que tindrà la roba. En aquest cas millor que amples i lleugeres perquè no li molesti i pugui moure's tranquil•lament. 

-          Alhora d'afegir complements, millor que siguin els mínims necessaris, per tal d'evitar que se li clavin i li molestin o que si estan prop del seu abast acabin a la boca. 

-          Si voleu fer alguna peça per la nit, aquesta ha de ser un pèl més ample que la que utilitzarà de dia perquè el nen/a no trobi cap impediment alhora de moure's. 

Uns últims consells sobre com rentar i guardar la roba del teu fill:
-          Renta-la separada de la vostra roba i amb un detergent per roba delicada
-          Guarda-la en un armari sense afegir-hi productes per fer bona olor, poden ser tòxics pels més petits.

I ja tindreu als vostres petits vestits a la última!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada