divendres, 13 de març del 2015

DIY: UNA BOSSA!

Avui us explicarem com fer una bossa, que tant pot servir pels més petits anar a l’escola, com per nosaltres! Tot depèn de l’estampat de la roba que escollim!

Es necessita 50cm de roba, 3m de cordó, coses per decorar, agulla imperdible, tisores, fil de cosir, agulles de cap i màquina de cosir.

Per començar s’han de tallar dues peces de 50x35cm i cosir-les a màquina, els dos laterals llargs i la part de baix, i recordar deixar 10cm de dalt sense cosir.

A continuació s’ha de fer la base de la bossa, tot agafant les puntes de baix, d’una costura amb l’altra tot fent un triangle, i també cosir-ho.

Aleshores, amb els 10cm que s’han hagut de deixar a dalt, es fa una petita gira als costat i després dues a dalt, tot deixant un espai d’uns 5cm; s’hi han de posar les agulles i cosir-ho a màquina.

Seguidament s’han de separar 20cm de cordó i la resta tallar-lo per la meitat. S’haurà d’agafar l’agulla imperdible i enfilar-la al cordó per poder-la passar per dintre l’espai de 5cm que s’ha deixat, començant per la dreta i donant la volta. Aleshores s’ha d’agafar la resta de cordó que s’ha tallat i fer el mateix, però començant per l’esquerra i donant la volta.

A continuació s’ha de fer un nus unint cada cordó i col·locar els cordons a baix amb una agulla.

Per acabar ja se li pot donar la volta i decorar la part de davant amb el que més us agradi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada