dimarts, 24 de març del 2015

Ia SETMANA DE LA MODA DE GIRONA

La primera edició de la Setmana de la Moda de Girona ha tingut lloc els dies 18, 19, 20 i 21 de Març. 

Aquest esdeveniment es va constituir com una plataforma dedicada als emprenedors tèxtils vinculats a les noves tendències perquè poguessin mostrar les seves col•leccions al públic.

L’objectiu de la iniciativa era fer al carrer a aquells dissenyadors/es emergents de la zona perquè fossin coneguts i poguessin trobar una sortida laboral, així com aconseguir que la ciutadania entrés en contacte amb tot el talent i la creativitat tèxtil del nostre territori.

Després de 4 dies de ponències, desfilades, tallers i expositors repartits pel Barri Vell de Girona, ha finalitzat la Iª Setmana de la Moda de Girona, el gran projecte de l’associació Agimod, que ha aconseguit posar de relleu el bo i millor dels teixits i el talent de tots els seus participants.

DNA de Claudio de Rossi i la botiga de roba Killing Weekend han estat els dos guanyadors als premis de Millor Desfilada i Millor Estand respectivament, que van ser anunciats durant la Gala de Clausura a l’Hotel Carlemany per la seva originalitat i professionalitat.

A llarg de la setmana, el públic ha pogut assistir a desfilades dels dissenyadors Celia Vela, Ivonne Zamora, Aysha, Aguilar Rovira, Teresa Ripoll, Into, Núria Serra Barcelona, Bella Lola, DNA, Jordi Dalmau, Mivira, Nobale i Who.


També es va poder assistir a conferències realitzades per Velia Vela, Santi Mallorquí, Roba Amiga, David Garcia, Pete Soler i Eloy Privé; als tallers d’auto maquillatge, Hand Made, Parlem de teixits, Bijuteria, Estampació, Roba inteior, Expressiió corporal per a fotografia i Flors de Moda.
A més de poder gaudir de les exposicions “Teixint la història” i “Fils de complicitat”, ubicades al Teatre Municipal.

Tot una experiència per als visitants i per a la ciutat de Girona, que espera poder comptar amb una segona edició per l’any 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada